Radio Capris Ex Yu - Koper

radio iz Slovenije, internetni radio

Radio Capris je z oddajanjem pričel konec leta 1993 in danes je radio s sodobnim radijskim formatom, namenjen poslušalcem, ki živijo na Obali ali imajo Obalo radi. Radijski program ponuja preplet zabavnih in lokalnih vsebin ter največjih glasbenih hitov zadnjih let.

Radijski koncept se je skozi leta večkrat prilagodil okolju in času. Nikoli pa se ni spremenilo osnovno vodilo: ostati blizu poslušalcem v lokalnem okolju. S sloganom "Obala je zakon" in modernim pristopom se je dodobra usidral v slovenski medijski prostor in je danes ena od najbolj priljubljenih radijskih postaj v Sloveniji.

Radio Capris je s 50 % deležem poslušanosti v ciljni skupini daleč najbolj poslušana radijska postaja na Obali (v vseh starostnih skupinah), od leta 2020 pa tudi najbolj poslušana radijska postaja na Primorskem. V istem letu je Capris podrl še en velik mejnik. Septembra ga je po uradnih podatkih poslušanosti Ninamedie vsak dan poslušalo že 50.000 poslušalcev, tedensko pa neverjetnih 90.000 poslušalcev. Takega rezultata Radio Capris ni imel nikoli v svoji zgodovini. V petih letih je Radio Capris število svojih poslušalcev skoraj potrojil. Ponosni smo, da lokalno prebivalstvo Radio Capris prepoznava kot najbolj zaupanja vrednega dnevnega sopotnika – tako doma kot v službi ali na plaži.

Web sajt stanice